جیرفتسوغاتی و خوراکیهای جیرفت

اناردون (ناردونه) جیرفت

اناردون (ناردونه) جیرفت

یکی دیگر از غذا‌های محلی جیرفت اناردون است که از آب انار ترش و ترکیب مغز گردو کوبیده شده، سیر له شده و پیاز و سبزی معطر نعنا، پونه، ریحان یا ترخون درست می‌شود و با نان محلی خورده می‌شود.

اگر در فصل برداشت انار باشد از انار تازه استفاده می‌شود درغیر این صورت از دانه‌های خشک شده انار ترش درست می‌شود که مقدار کمی آب گرم روی دانه‌های خشک انار می‌ریزند تا قابلیت له شدن داشته باشد و آب انار را از آن درست می‌کنند.

 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا