سوغاتی و خوراکیهای جیرفتجیرفت
انجیرو جیرفت
انجیرو جیرفت
انجیرو نوعی غذای محلی است که اغلب در روستاهای منطقه جبالبارز و برخی مناطق دیگر از شهرستان جیرفت درست میشود به این صورت که دانههای بسیار کوچک درخت انجیر را که هنوز کال است و به انجیر تبدیل نشده را میچینند و بعداز شستن، پخته و با کشک، ماست و یا دوغ محلی و نان میل میکنند که بسیار خوشمزه است.
البته این غذا با هر نوع انجیری درست نمیشود بلکه در روستای میجان درخت انجیر کَرّه بسیار بزرگی با قدمت بیش از ۲۰۰ سال وجود دارد که ساکنان این منطقه به آن “کَرّه دلگشا” میگویند و اهالی این منطقه میوه این درخت را در فصل بهار به همین شیوه درست میکنند و از آن به عنوان یک غذای محلی بسیار لذیذ استفاده میکنند.