تباهگ، غذای سنتی رمشک قلعه گنج


تباهگ، غذای سنتی رمشک قلعه گنج
تباهگ یکی از غذاهای سنتی است که مردم رمشک از دیرباز با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، نسبت به طبخ آن برای سحر اقدام میکرده اند.
ماه مبارک رمضان در زمینههای مختلف دارای آداب و رسومی است که مردم به انجام آن پایبند هستند، علاوه بر این رسوم خاص، طبخ غذاهای سنتی و محلی
نیز در وعده افطار و سحر آداب ویژهای دارد و مردم رمشک از دیرباز سفره سحر خود را غذاهای خاص مزین میکنند.
تباهگ غذایی محلی، اصیل و سنتی در منطقهی بلوچ نشینِ رمشک از توابع شهرستان قلعه گنج است که همواره در ماه مبارک رمضان برای سفره سحر آماده میشود.
در قدیم با توجه به اینکه امکانات و برق نبوده است، گوشت به شیوهای سنتی نگهداری میشده است که هم اکنون نیز این روش سنتی همچنان اجرا میشود و شاید همین امر سبب خوشمزگی و ماندگاری آن شده است.
تباهگ باید به عنوان غذای سنتی این منطقه ثبت ملی شود
تباهگ یک غذایی سنتی و محلی است که طرفدران زیادی دارد، این غذایی سنتی با توجه به ماندگاری زیاد به عنوان سوغات به کشورهای حوزه خلیج فارس مثل امارات، قطر و عمان نیز فرستاده میشود.