جیرفتسوغاتی و خوراکیهای جیرفت

خاخُل (کاکُل) کنجد و کَسور جیرفت

خاخُل (کاکُل) کنجد و کَسور جیرفت

کسورنوعی درختچه ای است که دانه‌های ریز و بسیار خوشمزه‌ای دارد شبیه به بنه است اما از دانه‌های بنه بسیار نرم‌تر و کوچکتر است، این درخت در مناطق کوهستانی استان کرمان نیز رشد می‌کند.

 برای درست کردن خاخل (کاکل) کسور که بسیار مقوی و خوشمزه است دانه‌های کسور و کنجد را جدا گانه آسیاب و با خرمای نرم ترکیب می‌کنیم و بادست مانند چنگمال مخلوط کرده و نوش جان می‌کنیم.

البته در برخی مناطق به جای کنجد از گردو استفاده می شود وابتدا گردو را در ظرفی به شکل خشک گرم می کنیم وحسابی ماساژ می دهند تا روغن خود را پس دهد ،گردو باید تفت بخورد وعطرخوش برشته شدن بدهد وبعد خرما وکسور افزوده می شود.

 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا