کهنوجسوغاتی و خوراکیهای کهنوج

خرمای کلوته کهنوج

خرمای کلوته کهنوج

خرمای کلوته کهنوج از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و جالب است بدانید که در ۵۰ سال اخیر این خرما مورد استقبال مردم واقع شده است.

شهر کهنوج آب و هوای گرم و خشک می باشد و آب و هوا به جهت کشت درختان نخل بسیار مناسب است و می توان با استفاده از خاک و دمای هوا بهترین نوع این خرما را در این شهر پرورش داد.

مراکز مختلف تولید شیرینی گاهی با استفاده از این محصول خوش مزه و مقوی اقدام به تولید برخی از انواع شیرینی ها می کنند.

یکی از خوشمزه ترین انواع شیرینی ها که معمولا در ماه رمضان تولید می شود شیرینی رنگینک می باشد که با استفاده از این نوع محصول ساخته می شود.

 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا