سیرجانسوغاتی و خوراکیهای سیرجان

دسر مسقطی سیرجان 

دسر مسقطی سیرجان

مسقطی یک دسر ایرانی است که تقریبا در تمام شهرهای ایران تهیه می‌شود، اما مسقطی سیرجان طعم متفاوتی دارد. در تهیه این مسقطی این دسر از نشاسته، هل، زعفران، گلاب، شکر، روغن، خلال بادام و پسته استفاده می‌شود. این طعم‌دهنده‌های سنتی، مزه‌ای اصیل و دلپسند را به مسقطی می‌دهند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا