شهر کرمانسوغاتی و خوراکیهای شهر کرمان

فالوده کرمان

فالوده کرمان

در گذشته فالوده فروشان کرمانی یخ موجود در یخدان مؤیدی را از درون چاله بیرون می‌آوردند و برای تولید فالوده کرمانی و بستنی از آن استفاده می‌کردند. هنگامی که یخ‌ها پایان می‌یافت برخی با استفاده از الاغ و گونی‌های کلفت به کوه سیرچ (جفتان) می‌رفتند و برای فالوده‌فروشان یخ می‌آوردند.

علیرغم وجود دسرهای مختلف و رنگارنگ ، فالوده یا پالوده کرمانی هنوز هم طرفداران زیادی دارد و مهمترین دسر کرمانی ها به شمار می رود .

فالوده یا پالوده نوعی دسر یخی و از فرآورده‌های سنتی می‌‌باشد که در قدیم‌الایام به شیوه سنتی تولید می‌‌شد، اما امروزه با دستگاه‌های ویژه و ماشین‌آلات، سریع و آسان‌‌تر تهیه می‌‌شود اما هنوز هم بسیاری از زنان کرمانی فالوده را هنوز در خانه هایشان تهیه می کنند .

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا