وجود ۸۰ هزار دانشآموز با نیازهای ویژه در کشور
معاون آموزش و پرورش استثنایی استان کرمان از وجود ۸۰ هزار دانشآموز با نیازهای ویژه در کشور خبر داد و گفت: ۲۳ هزار نفر مشغول خدمترسانی به این دانشآموزان هستند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، اسماعیل برقی صبح امروز در مراسم آغاز به کار دورههای بازآموزی و مهارتآموزی آموزگاران استثنایی تازه استخدام شده و مربیان امور آموزش معلولان قطب 2 کشور، استانهای سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و کرمان که در گلزار شهدای کرمان برگزار شد، با بیان اینکه آموزش و پرورش استثنایی استان کرمان از فعالترینها و پویاترینهای آموزش و پرورش های استثنایی کشور است، اظهار داشت: نیروی انسانی موثرترین عامل در توسعه هر کشوری است.
وی با بیان اینکه ۲۳ هزار همکار در آموزش و پرورش استثنایی کشور مشغول خدمترسانی هستند که علاوه بر تخصص و روحیه اثربخش، خدمات موثری به دانش آموزان با نیازهای ویژه ارائه میکنند، افزود: فعالیت در آموزش و پرورش، تخصصی است و توانمندسازی نیروی انسانی در آموزش و پرورش به ویژه در آموزش و پرورش استثنایی مهمتر است.
معاون آموزشی، پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استثنایی استان کرمان با اشاره به اینکه معلولیت یک پدیده است، معلولیت ماناست و معلول به ندرت میتواند سلامتی خود را باز یابد، گفت: دانشآموزان کاملاً با هم متفاوت هستند و هر دانشآموزی باید با خودش سنجیده شود.
وی با بیان اینکه از ۸۰ میلیون نفر جمعیت کشور، ۸ میلیون نفر به نحوی معلولیت دارند، افزود: آموزش به معلولان نیاز به دانش فنی و تخصصی پیچیدهای دارد، باید خود را به لحاظ اطلاعات بهروز کنیم.
برقی با اشاره به اینکه سال گذشته هزار و ۵۰۰ آموزگار در آموزش و پرورش استثنایی استخدام شدند و برای همه آنان آموزش مجازی و حضوری برگزار شده است، بیان کرد: رویکرد ما این است که توانمندی آموزگاران را ارتقا دهیم.
معاون آموزشی، پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استثنایی استان کرمان با بیان اینکه نظام، خدمات خوبی به ۸۰ هزار دانشآموز استثنایی با نیازهای ویژه ارائه کرده است، گفت: بهازای هر 4 دانشآموز استثنایی یک نیرو خدمترسانی میکند.