رفسنجانسوغاتی و خوراکیهای رفسنجان

کشک و بنه رفسنجان

کشک و بنه رفسنجان

 

ریشه ی این غذا به کشک و بنه ی سنتی رفسنجان برمیگردد ، بنه یا پسته کوهی مادر پسته کنونی رفسنجان محسوب می شود که بسیار مغذی و روغن آن خواص گیاهی بسیاری را دارد.

کشک و پسته(به زبان محلی رفسنجان کشک و مغز) سنتی ترین غذای رفسنجان  است.

برای تهیه آن ابتدا مغز پسته و پیاز را با چرخ دستی یا برقی له می‌کنند، این مواد را در ظرفی ریخته و با مقداری روغن و ادویه کمی آن را تفت می دهند و پس از این که کمی سرخ شد کشک را به آن اضافه میکنند.

ممکن است در کنار مغز پسته از دیگر مغزها خوراکی نیز در این غذا استفاده شود.

لذت خوردن این غذا بیشتر می شود وقتی برای صرف آن از کشک ساب(به زبان محلی تقار) استفاده کنید و خوردن سیر به همراه این غذا طعم فوق العاده ای را به آن می دهد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا