رابرسوغاتی و خوراکیهای رابر
گردو رابر
![گردو رابر](https://www.bia-kerman.ir/wp-content/uploads/2024/02/mceu_56387416411672212655159-780x470.jpg)
![گردو رابر](https://www.bia-kerman.ir/wp-content/uploads/2024/02/mceu_56387416411672212655159-780x470.jpg)
گردو رابر
استان کرمان از جمله مهم ترین و بزرگ ترین قطب های تولید گردو در کشور است؛ و گردو رابر کرمان که تولید شده در منطقه کرمان هستند، از بهترین و مرغوب ترین انواع گردو در ایران است.
هر ساله حدود ۱۶۰۰۰ تن گردو از این نواحی برداشت و به بازارهای داخلی و خارجی صادر می شود.
سابقه کشت گردو در استان کرمان به سال های خیلی دور بر می گردد، گردوی کرمان از لحاظ مزه، طعم وهمچنین روغن دهی از کیفیت و مرغوبیت بالایی برخوردار است.
مشخصات پوست نازک ، دانههای روغنی
ظاهر بیضی و دایره ای
ترکیبات مس، فسفر و انواع ویتامین ها
از جمله مشخصات گردو رابر کرمان می توان به پوست نازک ، دانههای روغنی و همچنین چرب بودن مغز آن اشاره نمود.