رابرسوغاتی و خوراکیهای رابر

نان تیری رابر

نان تیری رابر

این نان یکی از نان های سنتی شهرستان رابر میباشد.
تهیه این نان بدون مایه خمیر ( خمیر ترش ) است و فقط این خمیر باید در لگن خمیری به کمک دست ،آرد ،نمک، راباهم مخلوط کرده ودر کاسه گودی الک می کنیم آب ولرم راکم کم اضافه می کنیم و خمیر راچنگ می زنیم تاخمیر نسبتآ سفتی به دست بیاید بعد از خمیر شدن آرد ، و پهن کردن سفره نان پزی و آماده کردن تیر چوب مخصوص نان پزی و تخته نان پزی و بعد خمیری که آماده شده در محل”چونه” گرفته می‌شود،و چونه با تیر چوبی بر روی تخته ی نان پزی پهن و روی تاوه داغ به صورت لواش پخت می شود.
ضخامت نان تیری در حدود دو الی سه میلیمتر بوده و خمیر با تیر چوبی روی یک سطح صاف نازک میگردد و نانهای تیری روی هم بصورت چند لایه روی تاوه آماده می گردند.

گفتنی است این سفره نان پزی از صنایع دستی آنهاست ، که دونفری در مدت یک ماه آنرا میبافند .

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا